Vier tips voor een stralende lente

4 december 2019 | Tips | redactie

Meer en meer vertrekt de kou uit Nederland, het zonnetje laat zich steeds vaker zien en de temperatuur gaat langzaam maar zeker omhoog. Dat kan maar één ding betekenen: de lente stis weer begonnen! Voor velen het mooiste seizoen van het jaar. In dit artikel lees je vier tips hoe jij alles uit de lente kunt halen.

Ga naar buiten!

Het zonnetje schijnt: trek er lekker op uit. Niet alleen lekker, maar ook nog eens supergezond! De zonneschijn op je lichaam is de belangrijkste bron voor de aanmaak van vitamine D. Dit zorgt voor sterkere botten en tanden en het verhoogt de weerstand. In het voorjaar kun je tal van activiteiten lekker buiten uitvoeren. Pretparken openen hun deuren weer en ook dierentuinen zijn allemaal weer te bezoeken. Of trek zelf lekker het bos in voor een heerlijke wandeling in het zonnetje!

Een frisse look

Bij het voorjaar hoort natuurlijk een frisse look. Shop je nieuwe garderobe bij elkaar met vrolijke en zonnige kleuren. Vergeet ook je uiterlijk niet: restyle kapsel naar het hipste model en ga volledig mee in de nieuwste mode. Vergeet niet je haar goed te verzorgen met de producten van Indola. Heb je last van een vervelende gele tint in het jaar? Gebruik dan Fanola No Yellow Shampoo. Dit werkt vooral geverfd haar en helpt je om de mooie kleuren langer te behouden.

Get in shape

Na het voorjaar komt natuurlijk de zomer. Dé tijd van het jaar dat je topfit en afgetraind op het strand wil paraderen. Profiteer van je sportschoolabonnement en wordt even een échte fitboy of fitgirl. De lente heeft natuurlijk ook als voordeel dat je lekker buiten kunt sporten. Trek je hardloopschoenen aan en ren een mooie ronde. Of haal de racefiets uit de schuur voor een heerlijke tocht. Of doe het wat rustiger aan en pak in plaats van de auto of het openbaar vervoer de fiets naar je werk. Iedere vorm van beweging helpt je bij het beach-proof krijgen van je lichaam, zelfs die korte wandeling in je middagpauze draagt hier al aan bij.

Grote voorjaarsschoonmaak

Waarschijnlijk niet je favoriete klus, maar het zorgt voor een hoop voldoening: de grote voorjaarsschoonmaak. Haal het voorjaar in huis en gooi alle onnodige troep uit je huis weg.  Voordeel van de extra ruimte is dat je deze weer kunt benutten voor vrolijke planten. Met de extra kleur in huis voel je je stukken blijer!